top of page
Sök
  • Skribentens bildProduction for Future

Ut på tur till Borås och Trollhättan!

Under hela veckan nu har Production for Future varit med och ställt ut Monteringsfabriken på Tech4U, ett event på Navet i Borås. Ungdomar från årskurs 8 och 9 har fått prova på teknik i olika sammanhang. Andra företag som varit med på Tech4U är Boråstapeter, Starsprings, HiveandFive och Intex bland annat. Dessutom har Viskastrandgymnasiet och Sven Erikssongymnasiet varit delaktiga med att ställa ut.

Våra praktikanter från GTG har varit helt fantastiska och har tagit emot ungdomarna på ett professionellt sätt. Inte bara har de visat upp Monteringsfabriken, utan även lagt vikt i att representera Teknikprogrammet inför de besökande ungdomarnas gymnasieval. Att ungdomar möter ungdomar är verkligen en framgångsfaktor, men det vet ju vi på Production for Future redan ;) Tack till Wilfred, Kajsa, Ethan och Helen som gjort ett strålande jobb hela veckan!


Resandet för Production for Future slutade inte där utan vi var även med på Automationsdagen i Trollhättan. Hit tog vi med oss Verafabriken som vi visade upp och körde en workshop kring. Johannes och Matilda var även med under scenprogrammet och pratade om möjligheter med AI och vikten av kvinnliga förebilder inom teknikbranschen.

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page