top of page
Sök
  • Skribentens bildProduction for Future

Lindholmen Open Day 2023

Uppdaterat: 21 sep. 2023

2023 ägde Lindholmen Open day rum i Lindholmen Science Park den 20:e september där vi ställde ut en monter för Production for Future och mottog besökare för guidade turer.

Vi i Production for Future ställde givetvis ut och visade projektets vindtunnel som parallellt med mässans gång utvecklades och förbättrades av läsårets hittills bästa praktikanter (även läsårets första praktikanter)! Samtidigt arbetade praktikanterna med att utveckla prototyper av så kallade ”Busy Boards” som ska tillämpas på en förskola senare i höst. Besökarna visade stort intresse för aktiviteterna vid vår monter och ungdomarna som satt där och arbetade.


Under tre tillfällen under dagen erbjöd vi guidade turer för intresserade besökare. Vi visade våra tre fabriker och 3D-hörnan, alla besökare lämnade Ericsson med ett leende och varsitt par av VR-glasögon.

Under lunchtid höll vi en intressant föreläsning med frågeställningen "Vad har ungdomar för förväntningar på sina framtida arbetsgivare”. Det var väldigt roligt att få tala inför en publik om våra åsikter och tankar.Vi träffade många nya och bekanta människor på mässan från både mindre och stora välkända företag. Det var väldigt intressant att få prata med så många människor om så häftiga tekniska lösningar. Nu är det dags för stafetten och vi hoppas att även den ska gå bra!

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page