top of page
Sök
  • Skribentens bildProduction for Future

Kick-off för studenterna

Varje år är vi med och skapar och handleder examensarbeten med studenter från olika högskolor tillsammans med våra partnerföretag. Förra veckan hade vi ett uppstarts-möte med årets exjobbare!


I år är vi med och följer 10 exjobbare i deras spännande arbeten. Tillsammans med Ericsson, Volvo AB, ABB, Chalmers Tekniska Högskola och Högskolan i Borås kommer de att skapa intressant kunskap. Dessa arbeten kommer vi att kunna följa under våren:


- Sofija och Konstantin har sitt examensarbete på företagen Ericsson och Volvo AB, där de undersöker möjligheter och svårigheter under implementeringen av en IT-arkitektur för 5G i en fabrik.

- Ndriqim och Anitha gör sitt examensarbete på Högskolan i Borås och kommer att undersöka hur ett företag kan öka sin produktivitet genom att implementera industri 4.0 genom en litteraturundersökning och intervjuer. - Divya och Hampus gör sitt exjobb på ABB och undersöker hur en kan förhindra farliga situationer med hjälp av AI när robot och människa samarbetar. - Moa och Marion kommer att undersöka Hållbara logistikflöden på Ericsson och se hur underleverantörerna arbetar med hållbarhet.

- Johanna och Annie undersöker Hållbara returkedjor på Ericsson, t.ex. genom att se vilka möjligheter det finns att minska CO2-utsläpp.


71 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Recap 2023

Σχόλια


bottom of page