top of page
Sök
  • Skribentens bildProduction for Future

Besök x3

Nu har vi hunnit med ytterligare tre besök, förra veckan fick vi öva på engelska när vi tog emot besök från SKF och ett av deras partnerföretag Astra Otoparts från Indonesien! I vanlig ordning besökte vi fabrikerna och de tyckte att VR var häftigt. Efteråt blev det lunch ute i solen.

I veckan fick vi besök från teknikförskolan, vi genomförde en workshop med 4 stationer. En station där vi gick igenom designprocessen från skiss till fysisk modell, vi ritade kugghjul, kilar, lutande plan och skruvar. Sedan visade vi CAD och 3D printing. I nästa station fick de genom en iterativ process bygga legobilar, testa dem i vår ramp och göra förbättringar. De två sista stationerna handlade om VR där de fick göra VR glasögon i kartong och testa VR.

När barnen från förskolan åkt tillbaka var det dags att förbereda inför nästa besök. En YH-klass på 20 elever från GTC som läser Logistik. Vi delade in klassen i mindre grupper och visade upp fabrikerna för att ge alla möjlighet att bygga, klämma och känna.


Allt som allt 3 väldigt varierade besök men med fokus på samma saker: Hållbarhet, Mångfald och Teknik!

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page